Adventure Run met Henk Passies

Nieuw sportaanbod voor jeugd 13-18 jaar

Sporten en bewegen is gezond. En ook belangrijk, zeker nu iedereen door Corona meer thuisblijft en minder sociale contacten heeft. De Gemeente Borne organiseert samen met Henk Passies van Fit met Passie "Adventure Run" work-outs voor de jeugd van 13 tot 18 jaar vanaf dinsdag 9 maart. Met deelname aan deze trainingen gaan de jongeren een avontuur aan in bewegen. Adventure run is een combinatie van hardlopen, atletiek en bootcamp. Kortom volop afwisseling, legio uitdagingen en veel bewegen is het motto.

Plezier en bewegen
Plezier staat voorop bij deze work-out. Plezier in buiten bewegen en plezier met elkaar in de groep. Het doel is verbeteren van uithoudingsvermogen, kracht, coördinatie, lenigheid en snelheid. Maar ook doorzettingsvermogen, tactisch denken en brainboosters zijn onderdelen waarop getraind wordt. De oefeningen kunnen op verschillende niveau's uitgevoerd worden. Deze wrok-outs zijn dan ook geschikt voor zowel ervaren als voor beginnende sporters.

De work-outs zijn op de volgende dagen:
Dinsdag van 17.00 tot 18.00 uur
Donderdag van 17.00 tot 18.00 uur
Locatie: velden van BVV Borne, Het Wooldrik 5 in Borne

Corona-regels zijn van toepassing. Dit betekent dat de kleedkamers gesloten zijn. Kom dus met de sportkleding aan naar de trainingen. Er kan wel gebruik gemaakt worden van de toiletten.
Deelname is gratis, maar aanmelding is verplicht. Opgave via: info@fitmetpassie.nl.
Nadere informatie bij Henk Passies (06-8396 5445)
Media
  • Henk in actie