Wandelgroep Borne
Fit met Passie organiseert wandeltochten door en rond Borne. Deze wandelingen beginnen iedere donderdagom 9:00 uur en om 11:00 uur. We starten vanaf het Kulturhus, Marktstraat 23. De wandeling van 9.00 uur duurt ca. 1,5 uur en de wandeling van 11.00 uur duurt  1 uur. Tempo en afstand worden afgestemd op de mogelijkheden van de deelnemers. Ik zorg elke keer weer voor een mooie verrassende route. 

Wandelgroep Hasseler Es
Iedere maandagochtend organiseert Fit met Passie wandelingen in en rond de Hasseler Es een wandeltocht. De wandelingen starten om 9.00 uur en om 11.00 uur vanaf het Kulturhus Hasselo, Henry Woodstraat 62. De 9.00 uur groep wandelt ca. 1,5 uur, de 11.00 uur groep wandelt 1 uur. Nieuwe leden graag even doorgeven als je mee wil wandelen.

Wandelgroep Almelo
Op dinsdagochtend wandelen we met een groep in Almelo. We vertrekken om 9.00 uur en om 11.00 uur vanaf het Natuurhus Almelo, Hagenborgh 4. De 9.00 uur groep wandelt ca. 1,5 uur, de 11.00 uur groep wandelt 1 uur. Nieuwe leden graag even doorgeven als je mee wil wandelen.

Fit Stap
FitStap is een beweegprogramma van de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWBN). Dit programma bestaat uit 12 wandeltrainingen, die 1 x per week gehouden worden onder leiding van een gediplomeerd wandelcoach. Een training duurt ca. 2 uur, waarbij persoonlijke begeleiding voorop staat. Hierbij draait het niet alleen om bewegen, want je gaat ook aan de slag met gezonde voeding en mentale coaching. programma bestaat uit 12 weken. Voor trainingen klik <hier>.

Sportief wandelen
Daarnaast is het ook mogelijk om deel te nemen aan de sportieve wandelingen bij Fit met Passie als voorbereiding op meer daagse wandeltochten zoals de Nijmeegse 4-daagse. Interesse? Neem contact met mij op.