Hardlopen voor beginners

Weet je niet goed hoe je moet beginnen met hardlopen? Wil je liever niet in je eentje hardlopen? Heb je een stok achter de deur nodig? Voor deze mensen start hardlooptrainer Henk Passies van Fit met Passie op donderdag 7 januari 2021 een nieuwe beginnersgroep. De training start elke donderdag om 19.15 uur bij Wijkcentrum Slangenbeek in Hengelo en duurt ruim een uur. Met een trainingsschema van 13 weken helpt Henk de lopers om uiteindelijk 5 km aan één stuk hard te lopen. 

 

Niet alléén hardlopen

Tijdens de hardlooptrainingen van Fit met Passie wordt veel aandacht besteed aan loophouding en looptechniek. Natuurlijk zijn gezelligheid en plezier ook heel belangrijk. Daarnaast krijgen de deelnemers advies over goede hardloopschoenen en -kleding, ademhaling en voeding.

 

Corona

De Corona maatregelen worden strikt gehandhaafd. De regels voor groepsgrootte en onderlinge afstand zijn hierin leidend. Mocht fysieke training niet mogelijk zijn, dan zullen er digitale trainingen gegeven worden.

Wat zijn de kosten?
De kosten voor deze 13 weken training bedragen 60 euro. Dat is inclusief een uniek “Fit met Passie” hardloopshirt en een startbewijs voor de 5 kilometer van de Halve van Hengelo op 4 april 2021 in het FBK stadion. Mocht deze loopwedstrijd niet doorgaan, dan zal er een virtuele loop gehouden worden.

Ben je enthousiast geworden? Meld je aan door contact op te nemen met Henk Passies, telefoon 06-8396 5445 of mail naar info@fitmetpassie.nl

Media
  • UNADJUSTEDNONRAW_thumb_a66