Previder shirtsponsor Fit met Passie

Je ziet ze steeds meer. Die Fit met Passie lopers die "trots" lopen in hun nieuwe opvallende shirt. Hierbij iets meer over de achtergrond van het ontwerp.

Per 1 oktober 2018 is Henk Passies gestart met "Fit met Passie". In eerste instantie met de hardloopschool in Slangenbeek. Een van de eerste dingen was het bedenken van een eigen logo en huisstijl. Door vele gesprekken met mensen die hij kende uit de sportwereld en veel verstand hebben van communicatie kwam er een mooi proces op gang. De achternaam is zo uniek en passend, die moet sowieso terugkomen. Een student aan de Saxion Hogeschool in Enschede maakte de eerste ontwerpen voor een logo.

De nieuwe clubkleding van Fit met Passie kent een verfrissend ontwerp. De kleurcombinatie groen met rood zie je niet veel in het hardloopwereldje, volgens Henk Passies. En ik vind het echt ook mooi. De groene kleur staat voor het buiten bewegen en in balans zijn. De rode kleur staat voor de hartstocht, de passie voor hardlopen en plezier hebben. Het poppetje geeft de beweging aan. 
Shirtsponsor is Previder, onderdeel van de Odin Groep. Hans Lesscher, directeur van de Odin Groep en zelf ook verfent hardloper, nam het eerste shirt in ontvangst van Henk Passies.