Beginnen met hardlopen

Weet je niet goed hoe je moet beginnen met hardlopen? Wil je liever niet in je eentje hardlopen? Heb je een stok achter de deur nodig? Voor deze mensen start hardlooptrainer Henk Passies van Fit met Passie op donderdag 5 januari een nieuwe beginnersgroep.

De training start elke donderdag om 19.15 uur bij het Wijkcentrum Slangenbeek in Hengelo en duurt ruim een uur. Met een uitgebalanceerd trainingsschema van 13 weken helpt Henk de lopers om uiteindelijk 5 km aan één stuk hard te lopen. Tijdens de hardlooptrainingen van Fit met Passie wordt veel aandacht besteed aan loophouding en looptechniek. Natuurlijk zijn gezelligheid en plezier ook heel belangrijk. De deelnemers krijgen ook tips en advies over goede hardloopschoenen en -kleding, ademhaling en voeding.

De kosten voor deze 13 weken training bedragen 70 euro. Dat is inclusief een uniek "Fit met Passie" hardloopshirt. Ben je enthousiast geworden? Meld je aan door contact op te nemen met Henk Passies, telefoon 06-8396 5445 of mail naar info@fitmetpassie.nl.
Media
  • Loopgroep Fit met Passie