Fit met hardlopen

Wil je nu echt een keer gaan hardlopen? Al een paar keer geprobeerd, maar steeds niet gelukt? Wil je goede looptechniek leren? Heb je een stok achter de deur nodig? Samen met lotgenoten en loopmaatjes? Kom dan hardlopen!

Elk kwartaal start ik een beginnerscursus. We beginnen bij het absolute begin en bouwen dit in 13 weken uit naar 5 km aan één stuk. We werken dan eerst aan een goede loophouding en looptechniek. Daarna bouwen we langzaam de conditie en kracht uit. Dit allemaal met een gediplomeerd, ervaren en enthousiaste trainer, die weet wat hij doet. Je bent niet alleen, maar in de groep, die hetzelfde wil als jij. Lijkt je dit wat, meldt je dan aan voor de volgende cursus. De beginnerstrainingen zijn op donderdagavond.

Ben je al een gevorderde loper en wil je lekker trainen in een groep onder deskundige leiding? Kom dan naar de training op maandag-, dinsdag- of woensdagavond. In de training wordt aandacht besteed aan een goede looptechniek. Tijdens de intervaltrainingen werken we aan het uithoudingsvermogen, kracht een snelheid.

Informeer naar de mogelijkheden, bel 06-8396 5445 of mail naar info@fitmetpassie.nl.

Media
  • RSA2406
  • UNADJUSTEDNONRAW_thumb_4b7