Wandelchallenge Hengelo

Wil je ook meer energie, je fitter voelen en aan je gezondheid werken? Doe dan mee met onze wandelchallenge in Hengelo. Bewegen is gezond! Hoe leuk is het als je samen met anderen aan je gezondheid kunt werken en daarnaast ook sociale contacten op doet. Wij bieden een wandelprogramma met goede persoonlijke begeleiding in een veilige vertrouwde omgeving, waarbij iedereen mee kan doen op zijn/haar eigen niveau. 

Maandag 24 januari is er een informatie bijeenkomst van 13.30 tot 14.30 uur in Ontmoetingsruimte Kom Drienen, Josef Haydnlaan 39 te Hengelo. Hierbij zal uitleg gegeven worden over het programma. Tevens is er gelegenheid om vragen te stellen. Trek alvast de wandelschoenen aan want na afloop van deze bijeenkomst gaan we ook even de beentjes strekken.

Op 31 januari gaat de wandelchallenge Hengelo van start. Dit is een wandelprogramma van 12 weken voor iedereen die meer wil bewegen. Ook geschikt voor mensen met diabetes, overgewicht, te hoog cholesterol, heup- en/of heupprotheses. De wandelingen duren ca. 1 uur onder begeleiding van gediplomeerd wandelcoach Henk Passies. De wandelchallenge heeft als doel het verbeteren van de algehele conditie. Daarnaast is er ook aandacht voor een gezonde leefstijl en blessurepreventie. 

Dit initiatief is een samenwerking van Fit met Passies en Tanja Diepenmaat van Wijkracht Hengelo. De kosten voor deze wandelchallenge bedragen € 25,-. Dit is inclusief een kop koffie/thee na afloop van de wandeling. 

Neem contact op met Henk Passie voor meer informatie of aanmelden: 
bel 06-8396 5445
of mail:  info@fitmetpassie.nl

Media
  • wandelfoto