Voorbereiding Wandel Vierdaagse

Maak je graag lange wandelingen? Wandel je liever niet alleen? Ben je niet goed in het uitstippelen van een route? Wil je graag op de mooiste plekjes komen?  Doe dan mee met de lange afstandswandelingen van Fit met Passie. 

Stip op de horizon
Op dit moment is het nog onzeker of de Vierdaagse dit jaar door zal gaan. Toch is het wel belangrijk een doel te hebben om voor te trainen. Daarom is het goed om een stip op de horizon te hebben. En als het evenement waar je voor getraind hebt niet door gaat? Bedenk dan dat de weg er naar toe veel leuker is dan het evenement zelf. Als je niet deelneemt aan de Vierdaagse maar gewoon lekker wilt wandelen, dan is dat ook prima.

Hoe ziet de voorbereiding er uit?
Het wandelen van de Vierdaagse vraagt om een uitgekiende voorbereiding. Ik ga uit van een voorbereiding van 6 maanden. In februari start ik met de voorbereidingen voor de Vierdaagse. Hierbij ga ik er van uit dat je nu al enige wandelervaring hebt. Ik stel een trainingsschema op dat gebaseerd is op jouw persoonlijke omstandigheden. De groepswandelingen worden in het weekend gehouden op zaterdagmiddag of zondagochtend, eens per 3 à 4 weken. Dit zijn lange afstandswandelingen variërend van 10 km tot 30 km. We wandelen in groepsverband, zodra de Corona-maatregelen het weer toelaten gaan we in verschillende groepjes van vier personen op pad. Als er geen groepswandelingen gegeven kunnen worden, dan zal de route digitaal worden aangeboden. We wandelen steeds in verschillende (natuur)gebieden over de mooiste paadjes. Hierdoor komen we steeds weer in een andere omgeving.

Informatie
Als het kan, gaan we na afloop samen ergens een kop koffie drinken en is er kort informatie over andere belangrijke zaken zoals wandelkleding/schoenen, blessurepreventie, sportvoeding en krachttraining. Na elke groepstraining ontvang je weer een trainingsschema voor de komende 3 à 4 weken, afgestemd op jouw progressie.

Wat kost het?
De kosten van deze trainingen met een persoonlijk trainingsschema bedragen € 100,-. Daarbij hoort ook een uniek hardloopshirt dat speciaal voor deze trainingen is ontworpen. Je ontvangt een persoonlijk trainingsschema voor 25 weken en 8 groepstrainingen tussen januari en juli. Heb je belangstelling? Neem contact met mij op en klik <hier>.
Media
  • UNADJUSTEDNONRAW_thumb_a98
  • UNADJUSTEDNONRAW_thumb_a29