Voorbereiding (halve) Marathon

Wil je graag een keer een halve marathon of een hele marathon hardlopen? Wil je dat graag in een groep onder deskundige begeleiding? Volg dan de trainingen bij Fit met Passie. In januari start ik met trainingen voor de halve en hele Marathon Enschede.  

Stip op de horizon
Het is in nu nog niet duidelijk of de Marathon Enschede dit jaar doorgaat. Toch is het wel belangrijk om een doel te hebben om voor te trainen. Daarom is het goed om een stip op de horizon te hebben. En als het evenement waar je voor getraind hebt niet door gaat? Bedenk dan dat de weg er naar toe vaak veel leuker is dan het doel zelf. 

Hoe ziet de voorbereiding er uit?
Het uitlopen van een (halve) marathon vergt een uitgekiende voorbereiding.  Het trainingsschema bestaat uit 13 weken. Hierbij ga ik er vanuit dat degene die een hele marathon wil lopen al een halve marathon kan uitlopen. En voor degene die een halve marathon wil lopen al een 10 km in de benen heeft. Ik stel een schema op dat is gebaseerd op jouw persoonlijke omstandigheden.  De trainingen bestaan uit intervallen, tempo lopen en lange duurlopen. Elke 3 à 4 weken hebben we een gezamenlijke duurloop. We lopen steeds weer in een ander (natuur)gebied over de mooiste paadjes.

Informatie
Als het kan gaan we na afloop samen ergens een kop koffie drinken en is er kort informatie over zaken die ook belangrijk zijn bij de het uitlopen van een halve of hele marathon , zoals hardloopkleding/schoenen, blessurepreventie, sportvoeding en krachttraining. Na elke groepstraining ontvang je weer een trainingsschema voor de komende 3 a 4 weken, afgestemd op jouw progressie.

Wat kost het?
De kosten van deze trainingen bedragen € 80,-. Daarbij hoort ook een uniek hardloopshirt dat speciaal voor deze trainingen is ontworpen. Je ontvangt een persoonlijk trainingsschema van 13 weken en  6 groepstrainingen tussen eind januari en begin april.  Heb je belangstelling? Neem contact met mij op en klik <hier>.
Media
  • UNADJUSTEDNONRAW_thumb_a41