About

 

image

 

Hee! Ik ben Jacqueline, 28 jaartjes jong, mama, een genieter van het leven, vol van energie, voornamelijk een denker en soms een tikkeltje té perfectionistisch.

Ik ben deze blog begonnen om mijn liefde en passie voor sport en voeding met jullie te delen. Inmiddels deel ik veel meer met jullie dan alleen maar mijn interesse voor sport en voeding.

Ik ben me op het internet gaan verdiepen in fitness en voeding. En daarmee was mijn liefde voor krachttraining geboren. Als amateur begon ik (lichtelijk insecure) in de krachthoek met het optillen van dumbbels en uitvoeren van allerlei oefeningen die ik van het internet vandaan had geplukt. Tot op de dag van vandaag vind ik het heerlijk om actief bezig te zijn. Het ontspant mijn brein en het laat me bepaalde dingen in een ander perspectief zien.

Naast de krachttrainingen geeft hardlopen mij ook erg veel rust. Wij Nederlanders leven allemaal een druk bestaan, er wordt van alles van ons verwacht en de social media druk helpt daar niet echt aan mee.. Wanneer ik me niet lekker voel, of ergens over twijfel, kan ik het beste even een rondje gaan hardlopen. Naast het sporten vind ik het erg interessant hoe voeding op het menselijk lichaam reageert. Met deze blog hoop ik jullie te inspireren & motiveren, maar vooral ook laten zien dat sporten een grote rol kan spelen bij de geestelijke gezondheid. Veel plezier op mijn blog.

Liefs Jacqueline

 

 

4 thoughts on “About

 1. Jaaaa! Daar issie dan!
  Ziet er goed uit schat! Heel veel succes en plezier!!
  Liefs,
  Petra

  1. Jaa!! Dankjewel meis !!
   Lief van je.
   Xxx

 2. Wauw toppie !! Weer een nieuwe inspiratie erbij :D

  1. Wat lief, dankjewel Jennifer.
   Liefs Jacqueline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *