Waarom ik de laatste tijd zo in-actief ben op mijn blog

Eerlijk gezegd wil ik al langere tijd deze blog schrijven omdat ik jullie een uitleg verschuldigd ben. Een uitleg over waarom ik de laatste tijd zo in-actief ben op mijn blog. Die reden geef ik jullie dan eindelijk in deze blog. Gewoon om even een update te geven waar ik mee bezig ben. En wat jullie in de komende maanden kunnen verwachten van mij. Lees je mee?

 

 

Waarom zo in-actief?

Er is niets ernstigs aan de hand om maar gelijk met de deur in huis te vallen. En ik vind het ook stom om te zeggen dat ik heel druk ben dus dat doe ik dan ook niet ;). Maar de laatste tijd heeft iets anders mijn prioriteit gehad. De laatste maanden stonden in het teken van opdrachten maken en veel leren. Alles om straks het diploma van Gewichtsconsulente in mijn zak te steken. Ik ben hier natuurlijk in 2015 al mee begonnen maar heb het nooit op nummer 1 gezet door de zwangerschap, bevalling en natuurlijk verbouwing van het huis. Tot een paar maanden geleden. Want het werd wel eens tijd dat ik er nu echt vaart achter ging zetten. En dat is zeker gelukt.

 

Hoever ben ik nu?

Ik heb er inmiddels al één examen op zitten, de tweede staat gepland en een derde examen kan ik flexibel via de computer inzenden, gewoon vanuit huis dus. Het is de bedoeling dat dit alles voor 13 januari (voldoende) afgerond is zodat ik mijn diploma in ontvangst kan nemen. Of ik het eerste examen heb gehaald weet ik nog niet, dus dat is nog even spannend. Ik heb gelukkig wel de mogelijkheid om hem opnieuw te doen, dus in het ergste geval zal ik hem opnieuw in moeten plannen en gaat dus het klokje nog iets harder tikken. Maar het is zeker niet onmogelijk, en dat is wel een geruststelling. Ondanks dat ik het soms best wel even spannend vindt of ik het ga redden. Ik hoop dat jullie begrijpen dat ik alles even op alles moe(s)t zetten en dat dit dus de grote reden is van mijn afwezigheid.

 

Wat kun je de komende tijd verwachten op mijn blog?

Ondanks dat er dus nog een examen gepland staat over twee weken wil ik echt proberen om nu ook wat tijd vrij te maken voor mijn blog. Al mijn vrije uurtjes gingen de laatste tijd naar mijn opleiding, en tuurlijk is dit ook helemaal goed. Maar ik mis het bloggen echt. Ik wordt er gelukkig van, en ergens krijg ik kortsluiting in mijn hoofd als ik zolang niets online zet. Maar voordat ik echter iets beloof wat ik niet waar kan maken kijk ik even iets verder dan twee weken. Jullie kunnen dan gemiddeld drie artikelen per week verwachten op mijn blog die variëren van persoonlijke-  tot informatieve onderwerpen.

 

Als je graag onderwerpen terug wil zien op mijn blog kun je dat altijd in een comment laten weten. Ondanks dat het op mijn blog wat stiller is heb ik wel regelmatig tijd om een fotootje te plaatsen op instagram. Dus wil je niets missen? Volg me dan via deze link!

Tot snel!

 

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *